Hur startar du ditt eget företag med Shopify

De 12 testade stegen om hur du startar ditt eget företag oavsett om det är ditt första eller ditt tionde kan hjälpa dig att klara allt från att upptäcka och korrekt validera din idé till att faktiskt lansera din produkt eller tjänst till att slutföra din leveransplan. Det är väldigt lätt att gå vilse på vägen som företagare och det är därför som det är så viktigt att ha en erfaren hand. Du litar på den här personen med dina framtida vinster och han måste vara mer än beredd att se till att allt går smidigt från början till slut.

Det allra första du behöver göra innan du börjar är marknadsundersökningar. Marknadsundersökningar är processen att förstå vem du tävlar mot, vad du har att erbjuda och hur du planerar att sticka ut från konkurrenterna. När du gör marknadsundersökningar är det viktigt att förstå företagsekonomin. Marknadsundersökningar kommer att informera dig om din målmarknad och exakt vad dina konkurrenter har att erbjuda. Det är också viktigt att förstå de olika typerna av produkter som du kan sälja, såsom godis, gourmetmat, konfekt, brevpapper, kläder, snacks och mycket mer.

Det andra steget om hur du startar din egen affärsidé är att utveckla en gedigen affärsplan. Din affärsplan kommer att innehålla allt från marknadsföring av din produkt till hur du ska leverera och skicka din produkt till dina kunder när din affärsidé blir verklighet. För att kunna utföra marknadsundersökningar måste du förstå alla kostnader som är förknippade med att starta och driva ditt företag, såsom omkostnader, moms och advokatkostnader. Det är också viktigt att bestämma din ideala leveransstrategi, förpackning, prissättning och leveranstid. När du har genomfört all nödvändig marknadsundersökning är ditt nästa steg att välja ett företagsnamn.

Ditt företagsnamn bör återspegla din ideala leveransstrategi, förpackning och pris. Du kan söka på Internet efter Shopify -mallar eller kontakta en Shopify -proffs för att hjälpa dig skapa en anpassad webbplats för din nya onlinebutik. När du väl har valt ett unikt namn för din butik måste du göra ytterligare marknadsundersökningar för att ta reda på exakt vad dina konkurrenter tar betalt för sina produkter.

När du förstår din tävling vet du vilka saker du ska bära och hur mycket du kommer att ta betalt för dem. Du kan sedan utveckla en stark säljhöjd för att locka nya kunder och utöka din kundbas. När du har utvecklat en komplett affärsstruktur för din shopify -butik är du redo att skicka in din Shopify -ansökan. Du måste ansöka om Shopify -programförteckningar som kan ta flera veckor innan du får godkännande. När du har skickat in din ansökan får du en unik URL -adress och ett referensnummer.

När du har blivit antagen till programmet är du redo att skapa din butik. Du måste förstå affärsekonomin noggrant för att avgöra vilka mjukvarusystem du behöver för att driva ditt företag korrekt. Du kan sedan börja undersöka myndighetsföreskrifter relaterade till driften av e -handelsbutiker. Det finns många tillgängliga mjukvarusystem som kan förenkla processen med att bedriva företagsfinansiering.