Födelsekalaset

Det här måste har varit den roligaste dagen i mitt liv. Vi firade min syster, hon fyllde 20 år, och hon har en del roliga upptåg för det mesta. Den här gången samlades vi hela släkten och hon hande lustigt nog planerat sin egen födelsedagsfest!!! Alla samlades utanför hennes lägenhet vid 7-tiden på morgonen och vi skrattade och talade, de flesta var nyfikna på vad hon hade hittat på den här gången.

Hon slängde upp dörren och sa att nu var hon 20 år och nu hade hon hyrt en stor lustjakt som vill alla skulle ha livets roligaste fest i. Där fanns DJs och allehanda god mat och dryck. Jag måste säga att det var nog nästan den roligaste festen jag har varit med om.

Lite dåligt samvete har jag allt eftersom mormor under festen frågade hur Anna (min syster) hade fått råd med allt detta. Tydligen hade hon använt hela sitt sparkapital och därutöver fått ta ett snabblån från ett företag som hette Snabbfinans. Vad ett snabblån exakt är vet jag inte men det låter inte jättebra. Jag hoppas hon reder ut det och säkert är i alla fall att jag har världens coolaste syster!!